Tävling – Vinn Bäst på Fest av Jessica Frej

Fest på 30 min Jessica Frej

NU kan ni vinna ett alldeles eget signerat exemplar av Fest på 30 minuter. av Jessica Frej. Alla goda ting är tre, alltså tävlar jag nu på bloggen ut TRE Fest på 30 min. Dessutom tror jag att jag lova dig att få en valfri personlig hälsning i boken, om du vill. Jag har kontakter:-)

Fest på 30 min Jessica Frej

Det här är en bok som flödar av recept och tips för att göra vardagen extra speciell på nolltid.  Du hittar recept  vare sig det handlar om mingel med många, pratmiddag på tu man hand med bästa väninnan, fredagsmys med barnen, ’date evening’ med dina drömmars man eller kvinna eller egen-ego-tid. Här finns drinkar, snacks, desserter, middagar och mycket mera. Det bästa: att allt går supersnabbt att fixa.  

Fest på 30 min Jessica Frej

MEN är du på Food & Wine mässan i helgen så missa för allt i världen inte att gå förbi Jessica Frej och hennes monter C07:62 . Då kan du själv bläddra lite i boken, få tips och inspiration. 

Så här tävlar du:

TRE Fest på 30 min. av Jessica Frej tävlas ut. För att vinna boken så svarar du på nedanstående fråga:

Fråga: Hur många böcker har Jessica gett ut innan Fest på 30 min.? Motivera även varför du vill vinna boken i en kommentar till inlägget. 

Tävlingen avslutas på lördag den 19/11 kl 23.59. Vinnarna kommer publiceras i ett inlägg direkt dagen efter, alltså på söndagen. Så glöm inte kika in då. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

15 kommentarer

 1. Hej
  Hon har gett ut 4 böcker innan.
  Jag vill gärna vinna för att jag älskar att laga mat och jag lagar nästan aldrig 1 recept mer än en gång och då behövs massa inspiration så denna boken hade verkligen kommit till användning =)
  /Sara

 2. Wow, vad roligt det vore att vinna denna bok. Jag älskar att fixa och dona i köket men känner ofta att jag saknar inspiration. För är det något jag älskar så är det att pröva nya saker och bjuda på alla mina skapelser. Denna bok skulle med andra ord komma till stor glädje.

  Svar: 4 stycken böcker innan.

  Kram Sanna

 3. Hon har gett ut 4 böcker innan. Som ensamstående mamma har jag aldrig tillräckligt med tid och denna boka låter både lyxig och perfekt när jag har tjejmiddag. Tack för din blogg!

 4. 4 böcker! Jag vill vinna denna bok för att ge den till mamma i julklapp! Hon tycker det är jobbigt på fest men med denna bok får hon bästa tipsen och recepten hur hon snabbt och lätt bjuder på en fest som heter duga. Då kanske vi kan bli bjudna oftare 🙂

 5. Älskar kokböcker och speciellt när det handlar om goda rätter som går snabbt att laga, till vardags eller fest. Finns inte så mycket tid med två små barn men vill ändå laga god mat.
  Jessica har släppt fyra böcker före denna.

 6. Hon har gjort 4 böcker innan.
  Jag vill gärna vinna för att jag kan behöva tips på hur man snabbt kan göra ngt festligt och gott. Tid för matlagning ska inte behöva vara ett hinder för att umgås med vänner.

 7. Åh jag är sällan med och tävlar men det här var ett pris jag väldigt gärna skulle vilja vinna! Jag är så dålig på och tycker det är så tråkigt att laga mat, så till den grad att jag drar mig för att bjuda hem folk (sjukt trist, jag vet). Det känns som denna bok skulle kunna vara min räddning! Så jag håller mina tummar ✊?✊?.
  Tidigare har Jessica gett ut fyra böcker.

 8. Jessica har gett ut 4 böcker innan denna.

  Jag skulle tycka att det var superkul att vinna denna bok eftersom jag ständigt letar efter ny inspiration när det kommer till matlagning. Mycket av denna inspiration hittar jag just här hos dig och hos Jessica men en ny bok på kokbokhyllan är ju något speciellt. Jag älskar att bjuda vänner på middag och skulle tycka det var väldigt roligt med lite nya rätter att bjuda på.

  Stor kram!

 9. Jessica har sedan innan gett ut fyra,
  de alla av glutenfritt genomsyra.
  Men nu kommer en om fest,
  där dålig planering kan innebära pest.
  Men nu ger hon oss snabba tips,
  och vi slipper servera enbart salta pinnar och chips.
  Fest är nämligen inte min paradgren i mitt kök,
  slutar lätt i stress och stök.
  Men med denna blir fest inte en stor sak,
  enkelt att laga något snabbt med god smak!

 10. Jessica har gett ut 8 kokböcker om man ska räkna dom som har översatt till andra språk. Ska man bara räkna dom svenska så är det fyra böcker samt fyra som har översatts till andra språk. Så totalt är det 8 böcker.
  Jag skulle vilja vinna denna bok för att jag själv älskar att ställa till med fest och med denna bok så kanske man kan göra det lite oftare och även göra vardagen till en fest lite oftare. ?? speciellt nu när mörkret faller in och vardagen kan bli lite mörk trist och tråkig

 11. 4st innan
  En bok jag behöver! Inte så fantasifull i köket men tycker om att bjuda hem folk. Vore roligt att bjuda på lite roligare saker. Guldkant med något snabbfixat och gott.

 12. Åh vad jag vill vinna den här! Som tidigare partydrottning och supervärdinna står det som heltidsjobbande småbarnsmamma som snart renoverat färdigt huset högt upp på prioriteringslistan att återigen hitta tid till såväl vardagslyx och dejtkvällar som till bjudningar, middagar och hejdundrande fester – om än lite svårare än innan… En perfekt julklapp till mig själv då jag vanligtvis inte unnar mig sådana roligheter!

  Jessica har gett ut fyra tidigare böcker!

 13. Jag gillar att laga mat och skulle vilja lära mig nya saker att laga,- boken vore en perfekt 12-års present till mig?
  Jessica har skrivit 4 böcker.

 14. Ååå jag som har velat ha den men har inte Prioriterat mig själv som vanligt. För om jag vann så skulle denna bok självfallet gå till mig själv. Den skulle jag vara värd =) älskar att laga mat och vill gärna lära mig mer om matlagning. En massa mer!

  Svaret: Hon har skrivit fyra st innan denna.

  Kram Nina

 15. Jessica har gett ut fyra böcker. Jag har sett henne en del på TV4 morgon och tycker att allt hon gör ser så gott och ändå enkelt smart. Jag vet också Linda, att du alltid ger bästa tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.