Hästkalas – Tårta

Hästtårta

Tänkte lägga upp mina tips från Hästkalaset om det skulle vara någon som skulle vilja göra ett hästkalas. Det är inga komplicerade lösningar alls eftersom kalaset hölls en tisdagskväll.  

DSC_0356

Saker på tema häst går snabbt att fixa. Jag köpte en påse halm på djuraffären. 

DSC_0370

Jag använde färdiga tårtbottnar och svängde ihop fyllning med vaniljkräm, bär, chokladpudding, mosad banan, i olika bottnar. Grädde runt om allt. Färgade in kokos med grön och gul karamellfärg, så den blir sådär ljusgrön. Gröpte ur en sjö, penslade på med lite choklad i botten för att ’Vattnet’ inte skulle sjunka igenom.  Vattnet blandades med gelatinpulver och blå karamellfärg, rördes runt och in i kylen liten stund. Pyttsa över till sjän då det har stelnat lagom mycket. Ankorna snodde jag från dockhuset. Färdiga sockerblommor från affären. Bara att ställa på hästarna köpta i en leksaksaffär. Höbalarna kommer det recept på lite senare under dagen. 

DSC_0355

Andra kalas på olika teman har varit: Minikalas, Discokalas, Hello Kitty kalasBamsekalas

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *