Steg i rätt riktning

Lilla Sjöjungfrun

Den här donnan alltså. Då vi vaknade regnade det, men barnen ville absolut bada. Vi bor ju ändå i hus med pool. Så självklart badade vi och det är varmt i poolen, för min underbara vän har hållit den uppvärmd trots att de är borta. Finns ju inga ord för hur underbar hon är, de är, hela familjen. Hur som, Magda, drev mig till vansinne idag. Hon drack poolvattnet, klunkade från flaska. Jag sa att hon skulle sluta, då fortsätter hon, tittar på mig, ler och dricker ännu mer. Vi blev så osams och hon vrålade allt hon kunde, som vanligt. Men en ny sak har hänt med henne och det är att hon sedan en tid tillbaka blir väldigt ledsen över sitt beteende. När hon har kört hela racet och gjort tvärtemot ända tills jag har blivit arg och ledsen så gråter hon, vill kramas och säger förlåt, att hon vet att det inte var bra. Jag väljer att ta det som ett positivt tecken. Ps. Vet ni hur mycket snabbare hon blev med simfötterna i poolen. Fascinerande. Hon vägrar ta av sig dem. 

Annie pool

Den här donnan har avkodat simning. Förra sommaren tog hon sina första egna simtag, men var rätt motvillig och har sedan dess inte velat simträna, klagat över att gå till simskolan under våren osv. Men både jag och hennes pappa har tvingat henne att simma så fort det har funnits en möjlighet. Hon har gnällt, klagat, men gjort det. För bara två veckor sedan var hon så arg och sa att hon kunde inte, och hon kommer aldrig lära sig, då jag övade med henne i en simhall. Helt plötsligt från ingenstans sa det på riktigt megaklick igår. Hon simmar som en fisk, hoppar från kanten, dyker från kanten och simmar under vattnet. Man börjar ju nästan gråta som mamma. För mig är det superviktigt att hon kan simma och dessutom är en stark simmare. Jag har alltid kunnat simma så länge jag minns. Jag gick på babysim då jag var liten och bara fortsatte och lärde mig simma. Jag kan tyvärr inte crawla, men är annars stark som simmare. Det är så viktigt tycker jag att man kan klara sig i vatten och uppskatta att vara i vattnet. 

Mellis

Emellan badomgångarna lite mellis framställt för att fylla på energidepåerna. Kan inte få nog av all frukt som finns just nu. Jag tar också steg framåt. Funderar just nu på förändringar som måste igenom. Hela 2015 har inneburit en massa steg framåt för mig. Jag håller på att göra om hemma också. Måste visa er. Tror det går lite hand i hand, att man har behov att förnya och förbättra hemma och det mentala. Har haft så många surdegar som jag bara inte har orkat göra mig av med, men nu så! Får utveckla det hela i senare inlägg. Nu ska jag titta på en film jag fått rekommenderad av en vän, Hotell Marigold. Har ni sett den?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *