Middag med min BFF

DSC_0230

Middag med bästa Rose-Marie igår kväll.Vi satt först ute på min balkong med filtar och grillade medan regnet öste ner, mysigt. jag gjorde en Blue Lagoon cocktail till henne. jordgubbs-, chevre- och basilikaspett och Gratinerade Crostinis med kronärtskocksröra som är helt ljuvlig med massa olika ost (recept kommer såklart). 

Sedan fortsatte vi  med grillspett med en glaze på kanel, torkade aprikoser, soja och sirap, en stor sallad med massa getost- och mozzarellabollar, oliver, persika och nektarin. Till en yoghurtsås med rostade pekannötter. 

Hallonmojito

 

Vi förflyttade oss in när det blev mörkt och för kallt. där gjorde jag en hallonmojito till oss och dessert som blev en mäktig Peanut butter Pie. 

Peanut butter pie

Peanut Butter Pie som fullständigt smälter i munnen blev the grand finale på middagen.  Alla recept kommer såklart här på bloggen. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *