Återbesök och Pizza Hut vinnare

DSC_0334

Såja, här kommer vinnarna. Ni som har vunnit maila era adresser till mig på matstugan_blogg@hotmail.com

Vi blev lite småsugna på Pizza Hut efter vårt förra besök så vi var där igen förra veckan. Testade lite fler nyheter på Pizza Hut, bl a deras nya pizza, Meat Cheese Bonanza med pulled pork, salsicciakorv, cheddar, ruccola mm. Fortsätt scrolla ner så ser ni alla tre vinnarna. Grattis till Camilla som skrev så här:

Åååå vilken underbar tävling.. Jag skulle så gärna vilja vinna så jag kunde överraska min dotter när hon fyller 14 år med att få bjuda hennes bästa kompisar på hennes favorit restaurang. Det perfekta att bjuda dom på då skulle ju självklart vara Avsmaknings menyn för 3-4 personer.Nu håller jag tummar och tår på att jag får överraska henne.

DSC_0314

och små söta drickor till barnen. Men nu är ni nyfikna på vinnarna av presentcheckar á 400kr. Grattis till Familjen Karlsson som skrev så här:

För en månad sedan blev jag mamma till Julia. Flickan med det ljusa håret, de kalla små fötterna, de långa pianofingrarna och den sötaste lilla uppåtnäsan. Hon är bedårande, på alla sätt och vis, precis som sin storebror Jesper. Jesper är så stolt över lillasyster, men i de gröna ögonen kan jag skönja en viss svartsjuka…. På en fyraårings frågvisa sätt säger han ”-Mamma, varför måste du vara med bebisen hela tiden?”, ”-Mamma, kan vi lämna tillbaka henne?”, ”-Mamma, kom hit. Kom och kolla det här. Nu mamma. Ser du det här?” Så jag vill bjuda min fina, världsbästa fyraåriga Jesper på Pizza Hut. Bara vi två. För att vi behöver det, bara min älskade son och jag. Och eftersom jag är tokigt nyfiken på Cookie Dough kanske vi gör en ”baklängesmiddag” och går direkt på efterrätten…

DSC_0324

Tortilla Pan – Gott småplock som alla gillar. Grattis till Fröken M som skrev så här:

Jag vill ta med mig min vän Madde ! Det var på tok för länge sedan vi sågs utan barn, så nu har vi massvis med skvaller att ta igen och ”världsproblem” som ska lösas ( utan att vi blir avbrutna stup i kvarten av barn som gråter, vill ha hjälp eller har bajsat !? ) Pizza ä ju alltid en höjdare men mest nyfiken är jag på efterrätten cookiedough ! Den kan väl knappast vara annat än succe

DSC_0326

Vitlöksbröd Goat Cheese – Mums – Supermätt och fick ta med låda hem, igen med pizzan vi inte orkade. Och alla ni som var med och tävlade. Det kommer fler chanser

/ Kram och Gonatt från en trött, men glad, mamma

Linda

7 kommentarer

  1. JAA! Hurra så roligt! Tack snälla, sååå glad jag blev nu. Sånt här unnar man sig inte som föräldraledig.

    Kommer det mejl eller ska jag höra av mig?

  2. Ah, jag blev så till mig att jag missade den väsentliga biten…. 😉

  3. Åååå gud vad glad jag blir.. Det behövdes efter den här veckan som varit.. Tusen tusen tack.. Nu ska jag bara hotta en dag som passar dom bäst och överraska henne.. Får väl återkomma när jag har varit där med henne och kompisarna så du får se lite bilder. hihi.. 🙂 Skickar min adress via mailet nu..

    Tusen tusen tack igen och jättekram till dig..

    Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.