Kris i kassan? 5 billiga (men urgoda!) rätter

veckomeny

Kanske inte veckan då man köper hummer och oxfilé längre. Snarare lite svångremmen på. Här är några rätter som inte kostar många kronor men är urgoda, inte minst chokladvåfflorna. Jag ska lägga upp ett träningsupplägg för att koma i form inför Triathlon och Tjurruset. Jag har två väldigt spännande saker den här veckan. Vad det är får ni självklart veta under den här veckan. Ett av dem är ett möte med koppling till träning och hälsa. Ett möjligt samarbete som kan bli hur spännande som helst. Hörrni, ha en underbar vecka.

Majs- och squashplättar

Kycklingwraps

Fiskbiffar med skirat smör

Chili con carne på lättast möjliga sätt

chokladvåfflor

Och sen på fredag….Chokladvåfflor – Galet gott bara

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *