Nyårslöften?

Har ni några nyårslöften inför 2015? Jag har undvikit nyårslöften i några år, men i år har har det känts viktigt att tänka igenom hur jag vill ha 2015. Det gångna året blev långt ifrån vad jag ville och hoppades att det skulle bli. Det var ett rätt kaotiskt och stressat år där jag tillät en hel del negativt att komma in i mitt liv med resultat att jag inte kände mig speciellt harmonisk.

Jag 3

2015 ska bli ett så mycket bättre år. Jag har både mentala mål som att lyssna på min instinkt såväl som konkreta mål som att vara en närvarande mamma (lägga undan telefon och dator då jag är med barnen) och spendera min tid med människor som får mig att skratta och må bra. Under 2015 ska jag åka till och uppleva Marrakech, Marrocko. Det har varit mitt drömresemål länge. I år ska jag åka dit, utav det enkla skälet att jag vill det. Att det är MIN dröm. Jag ska också gå och lägga mig tidigare på kvällarna och gissa vad, det som är de flestas mål, träna och äta hälsosamt. Vad har ni på listan inför 2015?

don_t_count_the_days_make_the_days_count

Linda

2 kommentarer

  1. Jag är väl inne på samma spår vad gäller nyårslöften, att vara mer närvarande i det jag gör, samt att inte splittra upp mig på så mycket olika saker. Försöka att inse att det går inte att göra allt. Sen ska jag börja träna igen. Det är mina nyårsfunderingar! Ett Gott Nytt år till dig och din familj och Tack för många fantastiska recept!

    • Tack själv du! Exakt så som du beskriver dina löften tänker jag, det här kommer bli ett kanonår:-) God fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.