Gone Girl – Himmel så bra

Smygpremiär gone girl

Igår kväll var jag inbjuden på smygpremiären av David Fincher’s nya film Gone Girl, baserad på succéromanen med samma namn. Jag tog med mig Rose-Marie och det var hur underbart som helst att gå på bio en måndagskväll. Filmen har riktig premiär på fredag 3 oktober.

På Nick och Amy Dunnes femte bröllopsdag anmäler Nick sin fru saknad. Polisens utredning och en massiv mediacirkus drar igång och Nicks bild av ett lyckligt äktenskap blir allt mindre trovärdig. Det dröjer inte länge innan hans lögner och underliga beteende får alla att ställa sig den obehagliga frågan: har Nick Dunne mördat sin fru? (från sf.se sida)

Filmen är grymt spännande , oförutsägbar, tänkvärd och den gör en helt mållös. Det är inte som man tror någonstans. Vi var helt tagna av filmen och jag kunde inte sluta tänka på filmen efteråt. Ben Affleck spelar huvudrollen och han är otroligt bra i rollen, såväl som Rosamund Pike.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *