Hej Hej Boobadet

bOOBADET

Jag är verkligen helt kär i Boobadet. Det är som att träffa en gammal god vän. Sådan mysig stämning där jämt. Alla är väldigt trevliga mot varandra. Jag hade glömt ta med spadar och hinkar och det var två stycken familjer som erbjöd sig att låna ut sina till barnen.

bOOBADET

bOOBADET

Denna här älskar att bada. Vi hade ett stort bråk hon och jag när jag tog upp henne efter evigheter i vattnet. Hon är inne i värsta trotsen och det här kanske var hennes värsta utbrott någonsin. Hon vrålade, slog på mig och Annie, sparkade sand över alla saker, välte vagnen osv. Jag började nästan gråta. Det kom fram flera stycken och sa att de gärna hade hjälpt till om det hade gått. Inte så lätt att vara själv i den situationen. Men hon lugnade sig och ville gosa in sig sen hos mig.

bOOBADET

När Magda hade somnat i vagnen så köpte jag och Annie varsin Strömmingburgre. Jag har sagt det förut och upprepar mig, deras strömmingburgare är så goda så man smäller av. Kan mitt i vintern drömma om dem.

bOOBADET

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *