Vit chokladmousse med Lemoncurd

VIT CHOKLADMOUSSE lemoncurd
Grym vit chokladmousse serverad lite påskstyle med en klick lemoncurd som en gula. Bästa efterrätten någonsin tror jag! Lättfixad! Dessa ägg ovan är plastägg där toppen klippts bort. Det går inte i så mycket mousse, men man fyller helt enkelt bara på, om och om igen. Jag använde en himmelsk lemoncurd, Mrs Darlington’s legendary Lemon Curd, som kommer från Tehuset Java. Ärligt talat har jag aldrig smakat en godare lemoncurd.
VIT CHOKLADMOUSSE lemoncurd
Plastäggen kommer från ICA och träägget från Blomsterlandet.
Du behöver
200 g vit choklad
2 dl kesella
2 dl vispgrädde
½ tsk vaniljpulver
Gör så här
Bryt vita chokladen i bitar och smält i vattenbad. Ta från värmen och rör runt lite så att det svalnar något. Blanda ner kesella. Vispa grädden fluffig och vänd ner. Lägg på en bra klick med Lemoncurd.
VIT CHOKLADMOUSSE lemoncurd
Glad Påsk!

Linda

2 kommentarer

  1. Vit chokladmousse som är så gott! Och med den här fina uppläggningen kan det inte bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *