Tryffel & Grönpeppar – Nya smakmöten på ostbrickan

castello ost
Här kommer världens godaste ostnyheter: Castello med tryffel och Castello med Grönpeppar. Så himmelska. Jag är väldigt svag för tryffelsmaken, har alltid varit det. I Castellos ost är det svart sommartryffel från Bourgogne och jag är helt fast för den. Kan äta den i bitar rakt upp och ner och ska testa den på chips. Den här blev min favorit. Grönpeppar blev min kompis favorit, men jag tyckte också om den. Det är en mild grönpeppar som gör sig bra i den krämiga vitmögelosten. Sedan har vi Creamy White i lagom stor, rund variant. Den passar till allt. Så god! Jag får verkligen aldrig nog av ostbrickor. Har ni några favoriter?
Ps. JämtTinas Havtorn Marmelad är ljuvlig tillsammans med Castellos Creamy White. Tips Tips!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *