Vinn lyxig presentbox med Kusmi Tea!

231490057

Kära läsare har ni testat lyxiga Kusmi Tea? Har ni någon favorit? Jag älskar verkligen Kusmi Tea, min stora favorit är deras senaste storsäljare Kusmi BB Detox. Det är ett utrensande te som ska ge huden lyster och glans och smakar så gott av grapefrukt.

Sveriges största sortiment av fabulöst underbara Kusmi Tea finns hos min favoritbutik Tehuset Java. Nu tävlar jag i samarbete med Tehuset Java ut den här otroligt lyxiga boxen med hela 15 presentburkar burkar Kusmi Tea!

För att vinna boxen svarar du på frågorna nedan i en kommentar till inlägget och ger en kort motivering till varför just du ska vinna boxen.

Hur många fysiska butiker har Tehuset Java?

Var ligger deras senast öppnade butik?

Vinnaren utses den 14 januari. Svaren på frågorna och en massa gott och andra underbart fina saker hittar ni på Tehuset Javas hemsida

Ps. Prenumerera gärna på Matstugan så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av inlägget!

Linda

35 kommentarer

 1. Jag vill så gärna vinna! Min kära make skulle bli så glad – vi är riktiga kaffedrickare båda två men på kvällarna är det faktiskt te som gäller! Dr har fyra butiker och senaste öppnade den på östermalmstorg!

 2. Åh, den mest underbara tävlingen för en thèfantast som jag 🙂

  -När jag är gravid är mina cravings alltid thè, så nu passar ju dessa helt perfekt in i tiden.

  Hur många fysiska butiker har Tehuset Java?

  svar: 4 butiker

  Var ligger deras senast öppnade butik?

  Svar: Butiken på Östermalm

  Nu håller jag mina tekoppar varma här hemma 😀

  Kram kram

 3. Hej!

  Rätt svar:

  *4 butiker

  *Östermalm

  Jag skulle gärna vilja vinna för jag älskar te! Jag skulle bjuda hem mina vänner och bjuda på afternoon tea =)

 4. Tehuset Java har fyra fysiska butiker. Butiken på Östermalm är den som öppnade senast.

  Jag dricker mycket te, gärna 3-4 koppar om dagen, det hade varit så roligt med några nya, snyggt

  förpackade sorter!

 5. 4st Fysiska butiker, 1 i Lund och 3st runt Stockholm (Lidingö, Odengatan, Östermalm). Östermalm är den butik som öppnades sist oktober 2013. Kusmi the är ett av mina favoriter, men har tagit slut i min tesamling! Teet luktar gott och smakar gudomligt, men burkarna är även färgglada i många olika färger vilket sätter en färgklick i köket!

 6. Tehuset Java har 4 st butiker totalt, och den senaste öppnade på Östermalm!

  Jag vill gärna vinna eftersom jag är galen i te, och älskar att alltid ha något nytt och roligt te hemma som jag kan bjuda på då jag får besök.

  M.v.h.

  E

 7. Halloj!

  Tehuset Java har 4 st butiker och den senaste som öppnade är på Östermalm…

  Ännu en underbar tävling =)

  Skulle vara jättekul at vinna och få överraska min dotter som ÄLSKAR te!

  Och tack för en toppenbra hemsida!

  MVH // ullis i Jemtland

 8. Tehuset Java har fyra fysiska butiker och den som öppnade senast ligger på Östermalm.

  Jag skulle gärna vinna eftersom jag hinkar i mig te medan jag pluggar och eftersom det blir rätt mycket plugg så vore det kul med lite nya och goda tesorter som gör pluggandet lite roligare!

 9. 4 st butiker och den på Östermalm är den senaste…

  Älskar Kusmi teer, men har provat alldeles för få sorter, så det vore verkligen lycka att få vinna denna låda. Sedan är småburkarna perfekta att ta med sej när man ska till en kaffedrickare så man kan få sej en riktigt god kopp te. För kaffeälskare verkar ha den nackdelen att de inte fattar vad en riktig kopp te är!!

 10. Jag är gärna med och tävlar, dricker te varje dag och gillar att använda te i bakverk och i chiapudding. Men gäller tävlingen bara i Sverige?

  Svar: Fyra butiker och senaste öppnade på Östermalm.

  Kram!

 11. Vilken underbar tävling, att dricka njutbara teer ur vackra koppar kan vara min favorithobby under denna årstiden!

  Svaret är: 4 st butiker och den senaste öppnade okt 2013 på Östermalm.

  Håller alla tummar jag har! KRAM

 12. Vilken drömvinst! Ojojoj, får verkligen hålla tummarna nu 🙂

  1. 4 butiker

  2. Den senaste som öppnades är den som ligger på Östermalm

 13. Fyra butiker finns och den senaste öppnade på Östermalm.

  Dricker mest kaffe men blir väldigt sugen på en kopp te på kvällarna nu när det är lite ruggigt ute. Tyvärr saknar jag goda tesorter så det blir tråkigt Earl Grey som serveras och bjuds till tegäster.

 14. 4 butiker, östermalm

  Jag är en tedrickare av stora mått och älskar drycken! Det är skillnad på te och te och jag lägger gärna lite extra pengar så jag är säker på att jag får ett välsmakande och högkvalitativt te. Kusmite är favoriten och det här skulle vara rena drömvinsten för mig!

 15. Jag fick ett smakprov på ett Kusmite under skyltsöndagen och det är ingen underdrift – det ÄR gott! Hoppas på vinst då jag inte dricker kaffe utan bara te.

  Svaren är:

  1. 4 Butiker

  2. Östermalm

 16. Vilken underbar tävling! Jag älskar Kusmi-te. När jag har en burk hemma brukar jag bara dricka det vid extra mysiga tillfällen, för att det känns för fint för att dricka när som helst utan att njuta av smaken ordentligt. 😉

  Svaren på frågorna är 4 butiker där den senast öppnade är den på Östermalm.

 17. Vilken underbar tävling, älskar deras Te sortiment!

  4 butiker

  Östermalm är den senast öppnade

  Jag har gjort ett löfte att inte äta godis på ett år och vad vore inte bättre än en kopp te i soffan då istället;)))

  Kram

 18. Tehuset Java har 4 fysiska butiker, och på Östermalm hittar man deras senast öppnade butik.

  Jag älskar te och dricker det minst en gång om dagen, och älskar att hitta och pröva nya, spännande smaker. I julklapp fick jag en gigantisk tekopp som rymmer 0,7 liter vätska, därför skulle det vara perfekt med den här boxen då jag verkligen skulle få användning för min fina kopp 🙂

 19. 4 butiker, Östermalm.

  Min man och jag är riktiga temänniskor och älskar allt vad te heter och snart fyller han 40 år så det hade passat perfekt.

 20. Hej jag vill super gärna vinna för jag är en riktig te älskare.

  Hur många fysiska butiker har Tehuset Java?

  svar: 4 butiker

  Var ligger deras senast öppnade butik?

  Svar: Butiken på Östermalm

 21. Såklart man vill vara med på den här tävlingen!!! 🙂

  4 fysiska butiker och den som ligger på Östermalm öppnade senast.

 22. Kusmi Tea

  – Har 4 butiker (Lund, Lidingö, Odengatan och Östermalm)

  – Senaste öppnad butik är på Östermalm, på Humlegårdsgatan

  Motivering: Som den inbitna kaffedrickaren har jag under senaste tiden upptäckt te-världen. I stället för starta dagen med kaffe så startar jag med te eller bara varmt vatten med ingefära och avslutar dagen med kvällsro-te. Håller på lära mig dom olika teerna och har inte ännu hunnit testa Kusmi Tea, så hoppas på vinst så jag lär mig ännu mer.

  God fortsättning

 23. 1. De har fyra butiker.

  2. Den senast öppnade ligger på Humlegårdsgatan på Östermalm

  Har aldrig testat Kusmi eftersom jag alltid varit lite skeptisk till te i färdigförpackade burkar (jag brukar köpa i lösvikt) men nu hoppas jag få turen att kanske vinna det här kitet och få testa på Kusmi och kanske få ett nytt favorit-te!

 24. Hej!

  Jag dricker te varje dag ( löste), men har aldrig smakat kusmi. Samma sak med min mamma, så skulle jag vinna, skulle vi provsmaka alla sorterna tillsammans för att hitta våra favoriter.

  Svar:

  1. 4 butiker

  2. Östermalm

  Trevlig helg! /Sofia

  PS. Tack för många användbara recept.

 25. 4 butiker, på Östermalm ligger deras senaste.

  Jag vill vinna för jag är väldans svag för miniatyrförpackingar. : ) Bilr alldeles bubbligt glad när jag tänker mig att ha en mängd sådana framför mig med fyllda med underbart te, älskar allt som har med te att göra.

 26. 4 butiker.

  Östermalm

  Vill vinna eftersom jag har hört så mycket positivt om just Kusmi Tea men har aldrig provat dem själv. Både jag och dottern ä riktiga te-älskare och här hade vi verkligen fått botanisera bland massa godingar.

 27. Åh önskar så att jag skulle vinna! Jag dricker massor av te, säkert fem koppar om dagen. Dock kör jag på snålvarianten, earl grey påste, du hör hur tråkigt det låter… Vore väldigt kul att testa Kusmi te, jag har hört mycket gott om det!

  Svaret på frågorna är: det finns fyra fysiska butiker och den senast ligger på Östermalm.

 28. Svar: Det finns fyra stycken fysiska butiker.

  Den senaste ligger på Östermalm!

  Beroende av te som jag är så lider plånboken ganska mycket pga. måste testa alla nya tesorter som kommit samt fylla på förrådet.

  Så jag skulle bli himla glad av att vinna!

 29. Tehuset Java har 4 butiker+webbutik – senast öppnade är Östermalm! Kusmi The har jag alltid tittat på och längtat efter men aldrig provat! Vore fantastiskt att kunna få prova deras olika varianter och att boxen är så vacker är ju en otrolig bonus!

 30. Svar: 4 st och senaste öppnades på Östermalm!

  Jag är gravid och den ända vi har hemma är kaffe och det mår jag pyton av. Så lite teer skulle göra susen för mig.

 31. Åh, tänk att vi precis hann in i tid för att vara med och tävla om favoritteet, våra småburkar med de gröna sorterna är snart slut!

  Java besöker vi alltid när vi är i Lund, så härliga dofter som möter i dörren, vem som helst blir ju på bra humör av bara det:)

  Java har fyra stycken affärer i Sverige och den senaste öppnades på Humlegårdsgatan, alldeles nära Östermalmshallen i Stockholm

  Kramar

  Anki och Håkan i Mårtenssons kök

 32. Tehuset Java har fyra fysiska butiker. Den senaste butiken finns på Humlegårdsgatan 5 i Stockholm.

  Jag dricker te flera gånger om dagen och efter humör. Svart te på morgonen, ibland med en skvätt mjölk i. Grönt te efter middagen och kamomill sent på kvällen. Men te med detoxeffekt har jag inte provat ännu. Låter som ett te som rensar kroppen och ger en god start på ett hälsosammare år. Det skulle vara väldigt roligt att få prova och se vilken effekt det kan ha på min kropp 🙂

 33. Tehuset Java har 4 fysiske butikker, og den seneste ble åpnet i Östermalm.
  Jeg elsker te, men har kun smakt èn Kusmi tea. Det var en julete som var fortryllende god. Jeg kunne godt tenkt meg å vinne denne pakken fordi den ville vært en ypperlig (og kjærkommen) introduksjon til 15 (hurra!) forskjellige te’er fra Kusmi tea sitt fantastiske sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *