Fram för en ledig dag då man fyller år

Igår var det då dags igen, för födelsedag. Det började med att det plingade på dörren precis då jag skulle iväg med barnen till dagis. Utanför dörren stod min underbara granne A med sin son, paket i handen. Den gesten fick mig att le precis hela dagen. På väg till jobbet ringde bästaste vännen Rose-Marie. Vi pratade om att man skulle ha ledigt på sin födelsedag, en alldeles egen ledig dag. Den dagen skulle man ha någon slags skylt på sig så att folk erbjöd en sin plats på buss och t-bana, kanske skickade med en chokladkaka då man köpte något i affären, hjälpte en att bära väskan osv. RM har en mystisk present till mig. Jag blev smått orolig att det var bungy jump eller något annat flippat, men tydligen inte. Med det är något jag aldrig har gjort. Vi ska tydligen boka in det på en fredag eller lördag. Hur spännande är inte det! På kvällen lagade barnens pappa mat till mig som en present från barnen.

Linda

0 kommentarer

  1. Grattis på födelsedagen!

    Vi firar också födelsedag idag, fast för en 4 åring, åh vad roligt det är när barnen fyller år. Tråkigt nog blir jag själv inte lika uppspelt över min egna födelsedag längre 🙂

    Svar:
    Tack:-) Jo, jag känner lite likadant. Men desto roligare är det när barnen fyller år, att skapa traditioner för dem och se dem så där galet glada:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.