Årets smak på Annas pepparkakor är…

Annas pepparkakor årets smak 2016

Årets smak på Annas pepparkakor har lanserats. Kommer ni ihåg förra och förförra årets smak? 2015 var smaken Vinteräpple och 2014 var smaken Lingon. Det här är tredje året Annas Pepparkakor lanserar en limited juledition. Kan ni gissa vad smaken är? Årets pepparkaka har hämtat inspiration från de småländska skogarna, närmare bestämt Gränna. Nu är det inte så svårt att gissa väl? 

Annas pepparkakor årets smak 2016

Precis! Polka är årets smak. Jag tycker den är helt underbar. Jag har alltid varit förtjust i polka som smak, den där mer runda mjuka mintiga smaken. Annas pepparkakor har små små bitar av polka insprängda i varje kaka. Det gör dem lätt krispiga. Polkasmaken är tydlig men ändå mild. Jag är såld redan och kunde inte sluta äta dem. Kan knappt bärga mig från att höra vad barnen tycker. De är hos sin pappa nu. Men i helgen ska de få testa dem. Nyfiken också på att höra vad ni tycker om dem. 

dsc_1413 

Polka verkar vara årets smak på bred front. I år lanseras glögg med polka, Marabou polka gör comeback, Polly har mint som huvudtema i sin nya påse osv. Inte mig emot, jag älskar polka i bakverk och desserter mer än rent i karameller och polkastänger.  

Ha en fin kväll

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *