Smakbox – Proppfull med godingar

Smakbox

Skumma grisar, kantarellchips, dinkeldryck, choklad med karamell och havssalt, glutenfri granola, kallpressad rapsolja och massa mer. Smakbox den här gången hade det bästa innehållet någonsin. Den kostar 199 kr, men butiksvärdet den här gången är 459 kr. Dessutom har jag fått en rabattkod till er. Ni kan skriva in LINDASMATSTUGA vid beställningen, då får ni ytterligare 15%. Är det någon gång ni ska testa Smakbox så gör det nu, för den här boxen är verkligen något alldeles extra. 

Smakbox

En sak jag gillar väldigt mycket med Smakbox är hälsoperspektivet och att de vågar ta ut svängarna med nyheter. Här är det Mjölkfritt alternativ på dinkel, glutenfri Urkraft granola med physalis, svarta vinbär och linfrö, Superfood Drink Chia & Basil  – Premiär på svenska marknaden, Vitamin Well Plus sm är en sockerfri sportdryck, Oatly recovery som är en vegetabilisk proteindryck den här med smak av äpple/rödbeta/ingefära.

Smakbox

De tre tepåsarna är OR TEA? som är exklusivt te från Hong Kong.  Spännande smaker.

Smakbox

Spännande matlagningsprodukter: KRAV kallpressad rapsolja som är gjord på höstraps. Italienskproducerad spaghetti, Middagskit Tikka Masala och Italian risottom ska bli roligt att testa allt.

Smakbox

Mixer till att göra en ’Green curry’ och ’Korean BBQ Bulgogi’ (som du äter i salladsblad) mix samt kokosmjölk. Ni ser jag behöver inte hitta på några recept på lång tid nu inte. 

Smakbox

Men ingen Smakbox utan lite syndigt gott. De skumma marshmallowgrisarna från Konfekta var för goda, de är slut. Tänkte att barnen skulle få dem som lördagsgodis, men det blev det inget av med, för jag åt upp dem. Lite ont i magen nu, skulle nog ha delat med mig. Ser så fram emot dessa Kantarellchips från Svenska LantChips, har hört att de ska vara kanongoda. Ekologiska pepparkakor från Nyåkers. Glömde visa Lindts mörka choklad med bitar av karamell och en nypa havssalt. Ärligt så är det otroligt att Smakbox kostar endast 199 kr (ännu mindre om ni använder rabattkoden ovan) inklusive att den skickas till posten. Fattar inte hur det är möjligt att göra ett sådant pris. 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *