Veckomeny och kladdkaka toppad med lakritsfudge

veckomeny

Jordärtskockssoppa med eller utan räktopping, bbq pizza med kyckling och ananas, lax i hummersås med kräftstjärtar och bästa köttfärssåsen som får puttra ihop sig.  Veckans meny. Högt och lågt, hummersås och köttfärssås, soppa och pizza. 

dsc_0180

Hur ser veckan ut för er? Jag har som första mål att bli riktigt frisk. Det är meningen att jag ska gå på middag på tisdag med en vän och äta något lite ovanligt. Avvaktar med att säga vad det är så det blir en överraskning för er. Ni som följer mig på instagram #matstugan kommer se först såklart.  Vill verkligen gå på det, så ska försöka vila mig i form tills dess. Känner mig betydligt bättre idag än jag gjorde fredag kväll. 

Idag så ska Annie, min äldsta på klassaktivitet. De är inbjudna till Magnus Johanssons Bageri & konditori för att baka. Lyckos dem! Magnus Johansson som är jury i dessertmästarna och tillsammans med sin fru driver det finfina bagerier & konditoriet är nämligen pappa till en av Annies klasskamrater.  Då blir det så här roliga klassaktiviteter. Vi ska sedan dit och fika då de är klara. Härligt! 

Veckomeny

Jordärtskockssoppa

BBQ pizza med kyckling och ananas

Lax i hummersås med kräftstjärtar

Bästa köttfärssåsen

kladdkaka-toppad-med-lakritsfudge0-1

Kladdkaka toppad med lakritsfudge fick jag hos en väninna. Bland det godaste jag ätit så tiggde till mig receptet såklart. Ni har en wow upplevelse framför er. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *