Veckomeny och Pollykladdkaka

veckomeny

En toscansk soppa med potatis, korv och bacon, Glutenfria mandelplättar med limekräm, linguine med räkor och zucchini (och zucchinin är så fint riven att barnen inte märker den) och en blomkålsgryta med kyckling, curry och bacon. Allt Mums, lovar. Sedan avslutar vi veckan med en Pollykladdkaka.

Vilken helg! Igår sprang jag Tjurruset och det var det jobbigaste loppet någonsin, trodde ärligt att jag skulle svimma flera gånger. Mer om det senare idag. Efter det var det snabbt hem och duscha och skrubba sig ren efter all illaluktande lera och iväg till Stureplan för middag med vänner. Nu starx ska vi iväg på dop i Eskilstuna. Så jag har inte direkt legat på latsidan i helgen minsann. Men allt har varit så roligt på sitt sätt. Ni får läsa mer om allt ikväll då jag har nattat barnen. 

Glutenfria mandelplättar

Toscansk soppa

Linguine med räkor och zucchini

Blomkålsgryta med kyckling, curry och bacon 

pollykladdkaka1

En Pollykladdkaka kanske till helgen. Den här är försvinnande god, bara smälter i munnen. Barnen brukar hjälpa till och sätta ut pollisarna. 

Hoppsan, nu är det hög tid att svida om från mjukiskläder till dopstassen och iväg på dop för min brors lilla Bianca. Det ska bli så roligt. Ikväll ser jag fram emot att fortsätta läsa Stora vänliga jätten av Roald Dahl för Annie. Vi har läst sådär tre kapitel hitintills, den verkar så mysig. Efter boken ska vi se filmen. 

Hörrni ha en riktigt härlig höstvecka!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *