Veckans Lördagsgodis – Nyheter från Cloetta

Cloetta Nyheter 2016

Ny Polly, fudge av olika slag, bonbons, mjuk kola, läkerol i ny smak och en hel del annat. Höstens nyheter från Cloetta är här. Vill ni veta vad som är nytt? Tänkte väl det. Allt ska finnas i butik NU.  Jag ingår i Cloettas smakpanel och får testa lite nyheter då och då. Så idag när vi kör tema ’Lördagsgodis’ där jag visar roliga och bra nyheter på marknaden som jag har fått testa och tycker om så börjar vi med Cloettas höstnyheter. 

Cloetta Nyheter 2016

Polly Mint är här. Mintig mix med smakerna polka, päron och mörk choklad. Favoriten blev päron. Läkerol Hals med koncentrat av tranbärsjuice. Sockerfria och innehåller C-vitamin. Fräsch och syrlig smak.

Cloetta Nyheter 2016

Malaco Fudge, i två lager: Vanilla Choco och Vanilla Cappucino. Bästa nyheten, fudgen smälte i munnen. Sedan var det Malaco Mixed Bonbons med kulor som innehöll en krämig fyllning: Strawberry cream och Caramel. Det finns en tredje mixpåse också med Malaco Toffee: butterscotch och Choco. Även de stort mums på. 

Cloetta Nyheter 2016

Lördagspatrullen och Kalaspatrullen är två nya påsar med lite roliga nyheter. Muslibite Seeds är en energifylld chokladbit med musli, smaksat tmed fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Den gillade jag också verkligen. Bra som mellis, att ha i träningsväskan eller på resa. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *