Veckomeny och Äppelpaj overnight oats

veckomeny

Popcorn nuggets, krämig skaldjurspaj, vegetarisk gratäng med pumpa och chevre och en festlig korvgryta med massa överraskande goda smaker – Veckans meny. Den där korvgrytan överraskar alla, så sjukt god. Servera med lite tacochips på sidan så blir det extra festligt, lite fredagsmys sådär. De andra är även de så toppen. Panera kycklingen i pop corn och panko så blir de både frasiga och spännande. Pumpa har jag börja tycka väldigt bra om och förra året testade jag många recept med pumpa och fler kommer det bli i höst. Tipsa gärna om ni har gjort eller göra något gott med pumpa. 

skont-hosthang-i-aspudden0

Det har varit så krispigt och friskt i luften i helgen. Jag har inte kunnat träna för att min förkylning har inte släppt helt än. Men jag har gått PW och lyssnat på några sommarpratare, t ex Ingvar Carlsson och Danica Kragic Jensfelt, båda riktigt intressanta att lyssna på.

Helgen har varit barnkalas för Magda och så har jag jobbat på att ta fram recept som ännu är lite hemliga, men ett av dem kommer ni få se den här veckan. Jag har lagt ned mycket tid på de recepten och är grymt nöjd med resultatet. På lördag SMÄLLER det, TJURRUSET. Måtte vädret bli uthärdligt. Jag hoppas på mer lera än svåra backar. Vi får se. Nummer ett är att bli helt fri från förkylningen nu, så lugn vecka där jag ska försöka komma i säng tidigt och äta övernyttigt. 

VECKOMENY

Vegetarisk gratäng med färs, pumpa och chevre

Krämig skaldjurspaj med curry 

Festivalkorvgrytan

Kyckling Popcorn nuggets och pestopotatis

Äppelpaj overnight oats äpple paj

Den här veckan blir det Äppelpaj overnight oats för att stärka upp mig till max inför Tjurruset. Den här är glutenfri, laktosfri och vegansk. Overnight oats är också en av de godaste frukostarna. Så passa på nu när det finns så mycket äpplen. Just äppelpaj overnight oats är barnens favorit. 

Apple pie overnight oats äpplepaj äppelpaj

Nu kallar dammsugaren på mig, måste hinna städa innan barnen kommer till mig imorgon efter sin pappahelg. Skulle hellre titta på mysig film, men det får bli annan kväll. Vi hörs och ses i veckan. Ha en riktigt mysig vecka.  

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *