Chokladbollstårta för 14 vilda barn

Chokladbollstårta

Chokladbollstårta, drömtårta för barn? Definitivt. Drömtårta för vuxna? Absolut. Igår var det kalas för Magda som fyllde 5 år i onsdags. Jag och hennes pappa hade bjudit in HELA hennes avdelning, dvs 16 barn, av dessa tackade 4 nej. Så tillsammans med Annie och Magda var det 14 barn. Vi hade hyrt en idrottssal och tagit ut lianerna, stora tjockmattorna, ringarna, plintar, rockringar och annat. Sedan fick de röja runt. Vissa föräldrar stannade också, drack kaffe, svängde i lianerna och rockade rockring. 

Chokladbollstårta

Jag hade med mig kameran, men hann bara ta kort på tårtorna snabbt, för när barnen kom så var det fullt ös från första sekund. Som de röjde och så roligt de hade och så nöjda och glada alla föräldrar var då de hämtade sina barn (som inte ville gå hem). Men ville bara säga att den här chokladbollstårtan från Fredriks Fika bara måste ni testa. Jag gjorde en av chokladbollstårtorna laktosfri genom att ta laktosfritt smör. De är ju även naturligt glutenfria. 

Chokladbollstårta

TJOHOOOO – HA en riktigt bra söndag! Själv håller jag på med att ta fram ett riktigt smaskigt recept i ett större samarbete som är lite hemligt än så länge, men väldigt snart så får ni veta.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *