VINN biljetter till 4Good – Make Life Happen

make-life-happen-4good

Make Life Happen! Nu kan du vinna biljetter till tidernas bästa 4Good kväll: Make Life Happen.  En riktig energiboost kommer levereras under den här kvällen:

Kom på höstens stora powerkväll om livets alla möjligheter och hur du ska nå dem! Vi har bjudit in fem drivna changemakers som drömt, gjort, brinner och gör skillnad. Kickstarta hösten med en energiboost som räcker länge! Det blir en helkväll med goodiebags, vin, choklad, mingel.

Möt färgstarka matinspiratören Jessica Frej, powerbaben Jackie Kothbauer, idolcoachen Sofia Lilja som vet hur du når din fulla potential, storycoachen Katrin Sandberg och Leila Karcaoui som vet hur man vänder motgång till framgång!

NÄR: 19 september, 18.30 – 21.15 (dörrarna öppnas 17.30)

VAR: Stockholm, Rival (Mariatorget)

Jag har fått äran att tävla ut två biljetter. Det betyder att du som vinner får ta med dig en kompis. Jag kommer givetvis gå, har längtat och sett fram emot den här kvällen länge. 

Så här tävlar du

Nu har ni chansen att vinna 2 biljetter till Make Life Happen den 19 september (1 person vinner 2 biljetter)

Svara på frågan nedan och motivera varför du vill gå. Skriv in svar och motivering i kommentar till det här inlägget. 

I vilka andra två städer kan du gå på Make Life Happen?

(Du hittar svaret HÄR

Tävlingen avslutas på torsdag 15/9 kl 23.59. Vinnaren publiceras på fredagen. 

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

3 kommentarer

  1. Svar: Malmö och Göteborg.

    Har hört mycket gott om detta event, och det vore fantastiskt att få möjligheten att gå och bjuda med mig en väninna. Känner att jag verkligen behöver lite ny energi och en ordentlig boost inför hösten. Den här hösten har jag nämligen väldigt höga krav på mig själv, och otroligt mycket press. Det känns otroligt tufft men just nu har jag inte mycket till val än att kämpa för att jag ska fixa mitt mål innan året är slut. Så att få en liten boost vore fantastiskt.

    Kram Sanna

  2. Malmö och Göteborg!

    Jag vill gå med min härliga vän Maria som alltid sprudlar av energi och livsglädje. Fattar inte hur hon lyckas 🙂 Att få suga åt mig lite positiv energi och ork från henne och kvällen kanske kan ge mig lite extra go när vardagen och alla måsten känns som tyngst!

    Kram!

  3. Svar: Malmö och Göteborg

    Boosta mig! Jag behöver en rejäl kickstart för att orka ta mig igenom den mörka tid som väntar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *