Veckomenyn och toast med chevre och blåbär

veckomeny och grillad chevre med blåbär och valnötter

Hemmagjorda frasiga fisknuggets gör du lätt själv, en mustig Shakshuka är mumma när som, snabbversionen av Chicken tikka masala känns som du är på restaurang och pasta med svamp, vin, bacon och grädde kommer du slicka från tallriken. Lovar!

Helgen har varit aktiv. Jag har tränat ett pass Nordic Military Training och trodde jag skulle börja kräkas eller bara dö. Det var så utmanande. Vi skulle bära varandra på ryggen, springa med bildäck lyfta över huvudet, släppa ett gäng bildäck i grupp uppför en skidbacke, göra plankan och samtidigt lyfta en arm i taget mellan elstängsel. Jag tog lite fel på grupp och hamnade i den avancerade, bytte mot slutet men då hade jag gjort mer än halva med supergruppen. Hela min kropp är mör i precis varenda liten millimeter. Sedan var det hem och fixa lite och iväg på 40- årsfest för min vän Matilda. De visade sig då att de även passat på att förlova sig. Blev alldeles tårögd. Jag är så glad att Matilda har funnit sin Mr Right. Hon har haft det så kämpigt ett tag och det gör mig så lycklig att det nu är så mycket positivt i hennes liv och alla rätt så att säga.

Idag då, jo, jag har varit iväg och tittat på Magdas första Judoträning som jag har jobbat så för att få in henne på. Sedan brunch med Jessica på Docklands. Min födelsedagspresent till Jessica (Hon fyllde i våras, men bättre sent än aldrig). 

Shakshuka

Chicken Tikka Masala – vardagsversionen

Hemmagjorda fisknuggets med citronmajonnäs

Pasta med svamp, vin, bacon och grädde

Den här veckan kommer jag gå på ännu en releasefest. Det blir även middag med vänner på stan och lite annat. 

grillad-chevre-med-blabar-och-valnotter0

En appetizer som är en av mina favoriter är den här godingen, Grillad chevre med blåbär och valnötter . Lite honung ringlad över allt och sedan en bädd av dressad sallad under. Vem faller inte för den? Den passar som förrätt till vilken middag som helst, fredagsmys i sig själv, till brunchen, som mingelmat eller kör den till frukost. 

Så ha en fin vecka och glöm inte att göra något roligt och härligt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *