Jordgubbar, jordnötssmör, kokos

Jordgubbar jordnötssmör kokos

Jordgubbar doppade i rent jordnötssmör utan tillsatser och sedan i ekologisk kokos. Bra som efterrätt eller mellis. Tänkte att ni skulle få det tipset såhär lagom till helgen. Det här är ett mellis eller en efterrätt som går blixtsnabbt att göra, som barnen glatt hjälper till med och som alla gillar. Bra vid träning också. 

Jordgubbar jordnötssmör kokos

Gissa om de här gick åt. Jag satte fram det här fatet med jordgubbarna till barnen och vände mig om för att ta ut något ur diskmaskinen, då jag vände mig tillbaka så var alla jordgubbar utan en borta. Annie sa att det här var alldeles för gott. Tur att jag i alla fall hade hunnit äta några medan jag gjorde dem. 

Jordgubbar jordnötssmör kokos

Använd rätt flytande jordnötssmör eftersom det annars kan bli svårt att få på jordnötssmör utan att du trycker sönder jordgubbarna. Mitt jordnötssmör som jag använder till dessa jordgubbar kommer från nu.3 . 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *