Releaseparty för Fest på 30 min. av Jessica Frej

dsc_1063

Bubbel, glitter och glam, mingel, signering, snittar, ostbågar och godis. Igår kväll var det dags för ett releaseparty med guldkant, som det alltid är då Jessica är inblandad. 

dsc_1068

Sådär 200 personer i en fräsch lokal vid NK. Det är alltid en väldigt rolig mix av människor runt Jessica. Allt från kändisar, kusiner, mormor och farmor, kompisars mammor, PT, vänner, bloggare, bokförlagsanställda, hennes frisör osv. Jag kände rätt många så det var roligt att hinna uppdatera och småprata.

Fest på 30 min.

Jessica Frejs helt nya bok är alltså här: Fest på 30 min. Med massa tips på smårätter, middagar, drinkar och annat matnyttigt för att fixa ihop en fest på nolltid. Jag fick hem boken i förra veckan och kan inte sluta bläddra i boken. Så mycket roligt och gott som man vill testa. 

dsc_1052

taittinger

Lite champagne på en onsdagskväll är aldrig fel. Jessica såg verkligen sådär helt strålande ut som alltid. Världens finaste klänning hade hon som glittrade ikapp med henne. Jag snabbköpte min klänning igår och tycker så mycket om den. Den är sådär mjukt skogsgrön. 

fest-pa-30-min

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *