Coco Sunshine – Banan och ananas smoothie

Coco Sunshine

Solsken i en smoothie, det är precis vad det här är. Gå upp 5 minuter tidigare och släng ner ananas, mango och banan i mixern, häll på kokosmjölk, apelsinjuice och vaniljyoghurt och vips har du hela Västindien i en smoothie. Gooood morgon härligaste vecka med extra mycket liv. 

DSC_0431

Hela helgen har varit så himla bra, förutom i fredags då jag kom hem med två barn som var minst lika trötta som mig och bara slogs och bråkade med varandra om precis allt. Jag skulle göra Tacopaj. Hade förberett allt, gjort pajskalet klart kvällen innan. Ändå tog det 2½ timma innan den blev klar och vi åt först halv åtta. Magda slängde sig på golvet, skrek, drog mig i kläderna, varvat med att hon skulle krama mig och säga förlåt och blev arg när jag sa att jag måste laga maten. Till slut grät vi allihopa. Det finns en antiklimax i att ha barnen på halvtid. Man gör upp en bild av hur idylliskt det ska bli när man inte sett dem på flera dagar. Så när de kommer och det inte blir så där sagoaktigt lyckligt så kan man bli så ledsen och besviken, och trött. De känner nog ungefär likadant. När vi väl ätit pratade vi om det hela och lovade skärpa oss alla tre och att resten av helgen skulle bli bara bra. Det blev den. Sagoaktig, magisk, idyllisk. 

Vad vi gjort i helgen får ni se här på bloggen de närmsta dagarna, om ni inte redan följer mig på instagram  #matstugan eller Snapchat Matstugan. Då vet ni ju. 

Det här är nog till fler än 4 pers:


2 dl kokosmjölk
3 dl vaniljyoughurt
2 små bananer
150 g fryst mango
½ färsk ananas i bitar (eller fryst)
2 dl apelsinjuice
Massa is

Bara blanda allt i mixern och kör igång, häll upp i stora glas och njut!

Tjohoooo, då avverkar vi måndagen med idel glada miner

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *