Veckomeny och varma blåbärsscones

Veckomeny

Den här veckan blir det här på bloggen tacogratäng, matig Sallad Nicoise, Kikärtsbiffar med ajvarsås  som barnen älskar och kyckling i krämig röd pestosås som går på nolltid att fixa. Det enda barnen kanske är lite misstänksamma mot är Sallad Nicoise. Kikärtsbiffarna tror barnen är vanliga biffar, lurar dem varje gång.  Så VASSEGO här är min veckomeny till er: 

Kikärtsbiffar med ajvarsås

Sallad Nicoise 

Kyckling i krämig röd pestosås

Tacogratäng med tre dipper

Har ni haft en bra vecka och en fin helg? Min jobbvecka var intensiv, tar verkligen tid att speeda upp sig efter sommaren. I alla fall om man har haft sådär två månaders sommarledigt. Hela förra veckan somnade jag på soffan framför TVn. Den här helgen har jag firat min födelsedag, som ni har sett om ni följer mig här på bloggen eller Instagram (#matstugan). Dock lugnt firande, jag behövde en lugn helg. Jag har träffat vänner, varit ute och ätit middag med barnen, bakat scones med barnen och idag ska vi till Artipelag på Andy Warhol utställningen. 

na-blabarsscones-kan-det-vara-nat0

Bonusreceptet den här veckan blir Blåbärsscones. Så mysigt att baka scones med barnen och att ta en lugn, låååång frukost på helgen

na-blabarsscones-kan-det-vara-nat1

Ha en toppenvecka! PS. Jag kommer tävla ut världens härligaste grej till er. Tävlingen kommer på bloggen redan idag, så håll utkik!! Det här vill ni inte missa!!!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *