Veckomeny och Citronkladdkaka med vallmofrön

Veckomeny

Vad säges om falukorvsring med äpple, cheddar och curry, laxspett med bacon och krispig rosmarinpotatis, tabbouleh med ajvarhummus eller en krämig kycklingsås på färskost och svamp? Mumsigt alltihopa, kan jag garantera. Alla dessa recept är väl beprövade.

Så då, vad händer den här veckan? För mig är det första veckan då lektionerna sätter igång på riktigt. Så fullt ös där. I helgen fyller jag år och det ska firas med barnen med övermycket mys. Att få spendera tid med dem är det bästa i hela världen. Vi får se vad vi hittar på, men bara roliga saker i helgen.   

Tabbouleh på matvete med ajvarhummus

Baconlindade laxspett med knaprig ugnsstekt potatis med rosmarin

Kyckling i krämig sås med färskost och svamp

Falukorvsring med äpple, cheddar och curry

Kladdkaka vit citron vallmofrön

Tänkte att ni, som alltid, skulle få ett bonusrecept. Jag har varit så sugen på den här Citronkladdkaka med citron, vallmofrön och ricotta. Den är mjuk, kladdig med lätt citronsmak och mycket vallmofrön. Lättbakad. Gott med blåbär på också. 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *