Vi ska på Cirkus Scott, Vill ni med?

cirkus_scott_babblarna-800x478

Det är dags för Cirkus i stan, och inte vilken cirkus som helst! I år flyttar Babblarna in till Cirkus Scott och förvandlas till Nordens största musikalcirkus! Mellan 8 september och 25 september kan ni se deras föreställningar på Gärdet i Stockholm. Babblarna ger sig ut på sitt livs största resa. Tillsammans med Robert Bronett, spännande artister, clowner som får barnen att kikna av skratt, akrobater, dansare, gulliga hästar och hundar kommer Babblarna köra järnet med sina superhits och få hela tältet att lyfta sig! 

12693_scott-final-alt4

Som en dröm! Det blev igår klart att jag är utvald till ambassadör för Cirkus Scott och årets helt unika föreställning. Blev så överlycklig när jag fick reda på det att jag sprang in till Annie som låg och sov och väckte henne för att berätta. Annie har hela sommaren gått och sagt att hon längtar efter att gå på Cirkus. Hon har varit på Cirkus Scott en gång tidigare för flera år sedan , och glömmer det aldrig. Magda har ingen aning om vilket fantastiskt äventyr hon ska få vara med om. Hon kommer ju gå i taket när det visar sig att även Babblarna är med. Jag kommer få blogga om repetitionerna, föreställningarna, cirkusartisterna så häng med!
 

Det är via bloggportalen Womsa som i år samarbetar med Min stora dag som jag fått det här ärofyllda uppdraget. Jag är som sagt en av tio mycket lyckliga ambassadörer för Cirkus Scott. Ni kommer via oss ambassadörer få följa med på repetitioner, träffa cirkusartisterna och allt annat på en cirkus. Så håll även utkik på de andra bloggarnas sidor för chansen att vinna VIP paket till föreställningarna. Hela listan på bloggambassadörerna har ni HÄR. Vi har redan nu fått äran att förmedla två rabattkoder: Anger du womsa-ger som kod så går 10% av biljettpriset oavkortat till Min Stora Dag. Eller som kund väljer du att ange koden womsa så får du 10% rabatt på köpet. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *