Små och stora Planer och Drömmar

Pirate Islands Öland 2

H Ö S T. Jag har börjat jobba igen och summerar en av de bästa somrarna där jag och barnen har haft det så roligt, bra och mysigt precis hela sommaren: Vi har varit i Frankrike, Magda har flugit för första gången (hon älskade det precis som jag); Vi sov hos min bästis i hennes sommarstuga i två härliga dygn och blev bortskämda som bara den.

Pirate Islands Öland 1

Vi har spenderat ett dygn med bästa vänner på slott, gått spökvandring, badat i pooler, i havet, i sjöar; Vi har varit på Öland och bott alldeles vid Ölands Djurparks savann med strutsar, zebror mm alldeles utanför dörren. Vi har turnerat mellan nöjes- och djurparker: Furuvik, Eskilstuna Zoo och Ölands Djurpark. Siggesta gård med äventyrshinderbana, glass, loppis och picknick. Magda Har lärt sig cykla, Annie har lärt sig dyka ner till botten på pooler och hämta upp saker, göra kullerbyttor och stå på händer i vattnet. Jag har kommit igång bra med träningen, hunnit umgås med mina närmsta. 

traningsupplagg0

Dags att planera framåt, brukar ni också göra det, alltså planera i bakhuvudet under sommaren? Jag är en person som älskar att ha saker att se fram emot, alltid. De dagar och stunder då allt går emot en, då man känner sig lite nere och allt känns trist och tråkigt. DÅ är det de där roliga små och stora sakerna som ligger framför en som får en att orka och får en att le igen. Så fungerar jag i alla fall. 

DSC_0200

Så vad händer. Jag har blivit inbjuden till flera väldigt spännande event och för första gången känns det som att jag nu blir inbjuden till event som verkligen passar både mig och bloggen helt och hållet. Det första av de eventen sker den här veckan. Ni får se. Det går helt i linje med mitt beslut att enbart ägna mig och min tid åt det som verkligen är relevant för mig. Det är slut med att ge tid åt sådant som bara tar energi, det har jag gjort alldeles för länge och för mycket. Två härliga fester har jag tackat ja till. Senare i höst kommer Tjurruset.

Stöten

Skidresa är bokad, i vinter. Det blir inte Stöten igen dock, även om vi var otroligt nöjda med Stöten. Vi älskade alla att åka skidor, myset med att bo i stuga, titta på film och äta god mat, vara ute hela dagarna,  grilla korv bland snö, äta våfflor och dricka varm choklad.

bridge

Bestiga Kebnekaise med Jessica.  Jojomänsan, det ska vi göra nästa sommar. Vi bestämde det lite sådär spontant då vi sprang milen, inspirerade av Jessicas kompis Sabina som gjorde det nu i somras. Så nästa sommar får ni vara beredda på massa bergsbilder och friluftstomtar på äventyr. 

hostig-kopp-en-hink-te0

Det finns även ett spännande projekt som jag här och nu inte kan berätta mer om. Men ni kommer få veta såklart. Nu kör vi igång med hösten, min favoritårstid!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *