Jordnötssmör, Kokossocker och Quinoa

NU3 Insider Club

En megaburk med jordnötssmör utan tillsatt salt, socker eller palmolja, veganskt och proteinrikt; Kokossocker som utvinns ur nektar från kokospalmens blommor och har ett lågt glykemiskt index på 35. Används med fördel till bakning, i desserter och matlagning. Lätt smak av kola och en burk med röd, vit och svart quinoanäringsrikt alternativ till ris. Perfekta produkter för mig som har kommit igång så himla bra med träningen nu. Jag tränar målinriktat och vill verkligen äta bra också. 

Jag  ingår i NU3 Insider Club och får då och då testa på deras produkter. NU3 är en ledande europeisk återförsäljare av kosttillskott inom sport & hälsa, naturkost, viktminskning och ekologisk skönhet. De har en gigantisk nätbutik med olika märken av det mesta. Jag gillar dock deras produkter väldig tmycket, inte minst är de snyggt förpackade, stilrena och av hög kvalitet. De levererar snabbt också då man beställer. Jag lade en beställning idag, på vad får ni se snart. 

NU3 Insider Club 2

I lådan från dem kom även dessa godsaker med grönkålschips. De här är hur goda som helst. Fick även den hypade Clif Bar som alla i träningssvängen verkar älska. Ska bli roligt att testa den. den är 100% naturlig, gjord på soja, havregryn och kokos och choklad. Den innehåller viktiga vitaminer, mineraler och fibrer och har en hög proteinhalt. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *