Midsommar – Quick fix

marangtarta-med-glass-och-bar1

Hinner du inte, orkar du inte göra världens dessert eller tårta till midsommar så gör du den här varianten som tar 5 minuter: Marängtårta med glass . Det är färdiga marängbottnar, glass som du öser på emellan bottnarna. Sedan massa jordgubbar och biscotti som du bryter över det hela. Lätt och alla älskar den. 

lojromstoast-lyxigt-i-all-sin-enkelhet0

En snabbförrätt som är festlig är löjromstoast , du bara lägger upp allt så är det klart på två minuter. Noll förberedelssetid. 

lax-pa-saltbadd-med-lime-och-vitlokssmor0

Lax på saltbädd kräver inget mer än en stor bit lax med skinnet kvar och 1 kg grovsalt. In i ugnen där den sköter sig självt. Du kan krydda lite om du vill såklart. Laxen blir otroligt saftig av att tillagas på saltbädden. 

jordgubbar-med-mynta0

Jordgubbar med mynta, en dessert som känns lyxig och samtidigt är så lätt att svänga ihop. Du behöver bara jorgubbar, mynta, socker och citron. 

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *