Midsommar – Favoriter

lojromscheesecake-med-rakor-och-kavring0

Vad sägs om en somrigt god Löjromscheesecake till midsommar, pestosnurror till fördrinken en midsommartårta till efterrätt och lite grillat på kvällen? Här kommer några av mina bästa godbitar till midsommar.  Ni hittar massa andra recept i kategori Midsommar. Vi börjar med den här fantastiskt goda skapelsen som jag har gjort till många midsomrar: Löjromscheesecake, med färskost, räkor, kavring. Den gör ingen besviken.

godaste-somrigaste-mazarintartan2

En Mazarintårta till efterrätt med jordgubbar och lemoncurd, så mycket smak och helt helt oemotståndlig. Den här är så somrig och du gör med fördel bottnarna någon dag innan. 

kaviarsnurror-till-midsommardrinken-kanske4

Till fördrinken rekommenderas kaviarsnurror eller Pestosnurror som du snabbt fixar till med färdig smördeg. Du kan även göra dem i förväg och frysa in och värma upp i ugnen, de behåller sin frasighet. Det finns massa annat smått och gott i kategori Drinkar och tilltugg

Vin med fläder drink midsommar sommar fräsch

En fräsch drink med fläder till lunch eller middag som är lätt i alkoholhalten är den här gnistarnde drinken på vin och fläder

ceviche-med-lax-jordgubbar-och-vattenmelon0

En himmelsk förrätt är Ceviche med vattenmelon, lax och jordgubbar, gör den gärna i förväg i små portionsglas. Du hittar fler förslag på smått och gott innan maten i kategori Förrätter eller Midsommar

rokig-bbq-glaze0

Blir det lite grillning så kan jag verkligen rekommendera en rökig bbq glaze till en redig stek. Den klarar sig i kylen i flera dagar så du kan göra den innan. Andra grillfavoriter och tillbehör till grillat hittar du i kategori Grillat. I kategori grillat hittar du även olika slags hamburgare med tillbehör. 

grillade-korvar-i-tunnbrod-med-god-fyllning0

Mina barn älskar den här varianten med korv i tunnbröd, bacon och rostad lök

hallondessert-med-vanilj0

Supergod dessert till midsommar är Hallondessert med vanilj. Fräsch och kan göras i små glas. Du hittar massa andra desserter i kategori Desserter

Hoppas du hittat något gott annars kika i kategori Midsommar där det finns massa mer som passar till Midsommar. 

Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *