Kycklingkorv med goda toppings

Lithells kycklingkorv

Det kom ett bud från Lithells med deras sprillans nya kycklingkorvar med läckra toppings. Jag har fått en ny hype, och det är att dela korven på mitten och äta korven i salladsblad. Toppen som förrätt medan man grillar eller bara sådär som middag eller lunch. Delar man på korven så blir det också lättare att testa flera olika toppings.  I det här fallet ville jag testa alla tre nya toppings från Lithells. 

Kycklingkorv med toppings lithells

Kycklingkorven från Lithells kommer i två nya smaker. Mozzarella och soltorkad tomat samt Paprika. Det är tre nya toppings: Paprika & Tomatrelish, Picklat Äpple & Curry och Rödlökschutney. Mumsiga alla tre, men min favorit till korv är nog Paprika & Tomatrelish, lite salsastil på den. Men även den med äpple och curry är väldigt intressant till korv. Rödlökschutneyn tänker jag mig mer till en hamburgare eller en bit kött. 

Kycklingkorv Lithells

Fredagskocken har gjort tre toppings som verkar kanon vilken dag som helst till korv. Spana in hans film, blev så inspirerad att göra mina egna toppings då dessa tre ovan är slut. 

 

Tittade ni på fredagskockens toppings? Den med avokado och den med krispigt friterad potatis blir en hel middag. Lite klurig att äta, man får kanske hålla sig över en tallrik och ha en gaffel eller sked nära. 

Lithells kycklingkorv toppings

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *