Presenter till fröknar, och andra

Presenter Tehuset Java

Nu har jag inhandlat presenter till förskolepersonalen från Tehuset Java (som också slår in allt så här fint). Hoppas de inte personalen smygläser bloggen nu. Det här är vad de ska få. Varsin påse med rabarber- och hallonte. En supersöt etikett på påsarna där det står ’världens bästa fröken’. Bästa kocken får istället ett te med smak av rökt lakrits. Sedan lite kaffekola och en burk med min favorit Lemoncurd: Mrs Darlington’s Legendary Lemoncurd. Den är gudomlig. Testa att blanda lite lemoncurd i vispad grädde till kladdkakan.  

Tehuset Java

Jag handlar alltid i Tehuset Javas butik vid Odenplan, men de har butiker på flera andra ställen och även nätbutik. Jag kommer aldrig ifrån Tehuset Java utan att ha köpt upp halva butiken. Nu har jag te för sådär ett år framåt, presenter, sommarglas osv. De har så fint porslin också. Jag har fått en rabattkod som ni också får använda, java9,  som ger er 20% på ett helt köp i deras webbshop.  

Tehuset Java

Köpte med mig Kusmi Tea BB Detox i lösvikt. är överförtjust i den gula som har smak av söt grapefrukt. Den återkommer jag till hela tiden. 

Tehuset Java

Köpte även med mig mitt första gröna Matcha tepulver. De har massor med varianter på Tehuset Java. Här ska göras Matchalatte, glass, kakor osv. Har ni testat Matcha?

Tehuset Java

Zuperzozial är hållbara köksprodukter med helt naturliga, biologiskt nedbrytbara material som bambu och majs. Maskindisksäkra, tåliga och så somriga och härliga. 

Tehuset Java

De har även kaffe i lösvikt som de maler på plats om du vill. 

Tehuset Java Hafi

Delikatessmarmelad från hafi. Jag har deras Citron Mandarin. Ni kan ju tänka er den till lätt varma scones. Sugen på att prova deras nypon, vildhallon och smultron/jordgubb också. 

Tehuset Java te kex marmelad

Här lite saker som jag brukar komma hem med. Deras te Green ginger lemon, den berömda Lundablandningen som exporteras över hela världenm Valrhona choklad och inte minst så har de ett av de största sortimenten av min favoritchoklad danska Summerbird. 

Tehuset Java

Kanske jag köpte på mig lite sommarglas, inte för att jag inte har några utan för att de var så snygga. 

Tehuset Java

Laddad inför sommaren. Tack underbara Tehuset Java. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *