3 Förrätter värda ett bröllop

Rödbetscarpacchio pistagekrokant limedressing chevre

Förrätter till ett bröllop, som går att förberedas dagen innan och snabbt kan färdigställas på bröllopsdagen? En läsare skrev till mig och undrade om jag hade några bra tips. Javisst. Så här kommer mina bästa tips. Alla goda ting är tre så här kommer tre förrätter värda ett bröllop: Rödbetscarpaccio i hjärtformat med chevre, fänkål, pistachkrokant och limedressing är  oerhört delikat. Gör ett lite mindre hjärta som läggs upp på fat och in i kyl kvällen innan. Pistachkrokant kan du göra flera dagar innan, limedressingen likaså. Ha färdiga chevrerundlar färdigskivade i rundlar och machesallad. Det går oerhört snabbt att lägga på toppingen och det kommer bli en minnesvärd förrätt.  

creme-ninon-med-frasiga-vasterbottenstanger0

Crème Ninon är en lyxig sort av ärtsoppa där du precis vid serveringen häller i lite champagne i varje soppa, gärna då soppan står framför gästen. Festligt!

Löjromstoast

Sedan finns det väl inget lyxigare och inget enklare än en Löjromstoast. Går på nolltid. Vill du lyxa till det så tar du Kalix löjrom. Den går att anpassa efter budget. En av de mest älskade förrätterna vid festliga tillfällen. 

Önskar min läsare och alla andra som gifter sig nu i sommar ett fantastiskt sommarbröllop: festligt, romantiskt och roligt

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *