Vingummikaniner med Kalcium och D vitamin

DSC_0803

Måste tipsa er om vitaminer till barn som verkligen har allt man kan önska sig. Det är vitaminerna från Kids Zoo. Annie och Magda får dessa just nu. Jag tankar alltid in lite extra vitaminer till barnen under de ’mörka månaderna’ från november och fram till början av sommaren. Kids Zoo har en massa olika sorter, just dessa är kosttillskott med Kalcium, fosfor och Vitamin D. De innehåller enbart naturliga aromer och färgämnen.  De kan ges till barn över 2 år. Barnhälsovården rekommenderar D-vitamin till barn och depåerna är som lägst på våren. 

DSC_0817

Inte svårt alls att få i barnen de här vitaminerna. De missar inte att ta dem vid frukosten utan påminner mig och jag skulle ha glömt någon morgon. De orange smakar apelsin och de rosa jordgubb. De finns på flera ställen t ex på nätet. Sök på ’Kids Zoo’ så hittar ni dem lätt. 

DSC_0805

Linda

En kommentar

  1. Problemet är att mina barn trodde det var godis och åt upp alla på en gång, innan jag hann hejda dom. Det är verkligen inte bra så jag är tveksam till en produkt som denna faktiskt! Stor kram o trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *