Smoothie med jordnötssmör, banan, dadlar

Smoothie jordnötssmör dadlar banan

Smoothie för träning: före träning som en kick eller efter träning som en återhämtningsdryck. Den här jordnötssmör, dadlar och banansmoothien ger världens kick. Perfekt i träningssammanhang. Ni kanske såg den på min Instagram, #matstugan, då jag lade upp den för någon vecka sedan? Just nu gör jag den nästan varje dag. Ibland blir det här frukost, mättande med banan och jordnötssmör. Toppa med lite chiafrön, ha i en skvätt kaffe för extra kickeffekt, tillsätt lite vaniljyoghurt, några isbitar eller lite macapulver. Den kan varieras på en massa sätt.  Men du behöver heller inte krångla till det, den är underbar precis som den är. 

Du behöver (1 glas)

1 generös msk jordnötssmör

1 mogen banan

1-2 dadlar

2½ dl mjölk (standardmjölk/mandelmjölk/sojamjölk/havremjölk)

(Du kan också pyttsa i ½ dl kaffe. Bara mixa ihop allt och slurpa i dig. Perfekt efter träning)

Linda

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *