Veckans meny och pannkakstårta med nutella

Veckomeny

Vad tror ni om halloumiburgare, lax och jordgubbar eller korvstroganoff på nytt sätt? Kan det vara något för? Ni kommer inte bli besvikna. Nu när vi är inne på vegetariska burgare så är portabelloburgare på min lista över vad jag vill testa i sommar. Det är inne nu med vegetariska alternativ till burgare och det finns så mycket roligt man är sugen på att testa. En annan favoritburgare är quornburgare som smakar som helt vanliga burgare, om man vill det. Ni missade väl inte Burger Bun som jag tipsade om i helgen? Godare än så blir det knappast. Sedan lite annat smått och gott till er. 

Halloumiburgare med guacamole och sötpotatisfries

Lax med jordgubbar och gräddfil och rödlök

Kyckling med rabarber

Korvstroganoff på nytt sätt

Pannkakstårta-nutella-hallon-757x502

Gör en pannkakstårta med hallonsylt och nutella till helgen eller för att fira sommaren. Ös på med frukt och bär och ringla chokladsås över hela härligheten.  

Veckan ägnas för min del åt mer rättande av prov, betygssättning och lite party däremellan. Det blir en hektisk vecka, men nästa vecka åker vi till Nice,  Frankrike så det gäller att få allt klart tills dess. Som vi längtar till Nice, jag och barnen. Vi ska äta så mycket glass och hoppas på lite bad också. Så spännande. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *