Furuvik – Här kommer vi!

solig-dag-pa-furuvik4

Härligaste Furuvik nu kommer vi! När ni läser det här så är vi redan på väg mot Gästrikland. Vi är inbjudna på premiären av årets säsong av Furuvik. Barnen har längtat och knappt kunnat bärga sig. De har sådana fina och roliga minnen härifrån. 

solig-dag-pa-furuvik0

Som ni ser så har vi varit på Furuvik tidigare, i hela två dagar var vi där då: Solig dag i Furuvik, Wild Kids – Äventyrsön och Furuvik i regn och rusk. Även om en dag regnade bort så var det ändå härligt på Furuvik. Det är en sådan vacker park. Det finns allt från roliga karuseller, läskigt spökslott till exotiska djur som kängurer och bondgårdsdjur som getter och får som är klappvänliga. 

furuvik-i-regn-och-rusk1

Ja, ni får helt enkelt se. Vi har sådan tur med vädret också, tror jag. Det ska bli uppehåll och lagom varmt. Jag har lovat barnen att jag ska åka massa karuseller och jag ska försöka mig på att gå in i spökslottet också. De har ett riktigt läskigt spökslott där. När vi var där gick Magda och Annie in där med sin pappa och båda kom storgråtande ut, och inte bara de, utan många barn var helt skräckslagna då de kom ut därifrån. Jag bara måste se vad det är där inne. 

Linda

2 kommentarer

  1. Ursäkta Linda men Dalarna? Furuvik ligger i Gästrikland. Hursomhelst ser det ut som ni har haft en härlig dag i Parken. Spännande att höra vad som fanns i spökhuset. Mvh/Viveka

    • Åh, ja, såklart! Vad pinsamt! Ändrat! Tack! Rapport om spökhuset kommer:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *