Korvfestivalen till helgen – Missa inte!

 
Roligt helgtips! Superhärliga korvfestivalen går av stapeln till helgen. Jag har varit på den 2014 och kommer gå även i år, nu på lördag tänkte jag. Så här såg det ut förra gången: Korvfestivalen 2014. Förra gången hade jag med barnen och det var så fint ordnat för barn och de fick smaka överallt och testa att göra egen korv, och på ett ställe fanns det massa sköna fåtöljer och en gratis godisbuffé. Där ville mina barn hänga länge förstås. De tyckte det var vansinnigt roligt också att äta en dansk pølse med det röda skinnet. 
 
Barn under 12 år går dessutom in gratis. Missa inte Barnens korvskola om du tar med barnen dit!
korvfestivalen-20141
 
Jag tycker det ska bli spännande att se Sveriges bästa kockar duellera med sina godaste korvrätter, Steffo Thörnqvist och Jens Spendrup föreslå lämpliga drycker, Magdalena Ribbing lära ut korvetikett och Carl Jan Granqvist berätta om sina möten med korv. Varje dag arrangeras korvdebatt med aktuella teman exempelvis ”Vad är det i korven” ”Svenskt eller utländskt kött”, ”Vad är korvkvalitet?”
korvfestivalen-20146
 
Bästa av allt är att man kommer hem med massa spännande korv. Perfekt nu när vårvädret visar sig och man vill ut på utflykt med barnen och grilla. 
 
Hela festivalprogrammet hittar du här på Korvfestivalens sajt. Mer info om biljetter och entré hittar du på den här länken
 
Resa till festivalen
Buss från Slussen (8 min). Båt från Nybroviken, Lidingö eller Frihamnen (SL-kort gäller). Finns även 2000 P-platser i garage.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *