Frasiga nuggets av fisk

Nuggets av fisk

Frasiga nuggets av fisk matchat med en citronmajonäs gör du lätt själv och de blir tusen gånger godare än fiskpinnarna du köper:  saftiga, knapriga, frasiga och alldeles alldeles oemotståndliga. Lätt fixad middag som barnen alltid uppskattar, och jag också. Bra sådana dagar du inte orkar stå och laga till en middag. Lite färdiga pommes från frysen och orkar du inte slå din egna majonnäs så bara blanda till med färdig majonnäs. lätt, snabbt och tacksamt. Har du lite extra tid så satsa tiden på en något lite mer avancerad sallad än gurkstavar. 

Sveriges Mästerkock

Jag har varit så trött och energilös i helgen. Tror det var hela anspänningen efter Sveriges Mästerkock som bara slog till. Jag var så nervös inför hur de hade valt att klippa ihop min audition där jag började gråta inne hos juryn och inte kunde sluta. Många tyckte det var så konstigt och dåligt att jag fick så lite tv-tid, men jag var BARA lättad att de inte visade mitt psykbryt. Här ovan är jag, söndergråten men supernöjd direkt efter min audition, med Dawid som också fick ett förkläde i sin audition. I Gävle var jag lugnet själv igen och det kanske inte hade varit så spännande tv, det var kanske där jag skulle ha gråtit…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *