Julklappsåtervinningen

Fick du oönskade julklappar? Den där grejen som du aldrig kommer använda, som du kommer lägga ner i källaren eller kanske kommer slänga i sopptunnan i smyg. Ibland har det också hänt att man har fått något man redan har och man kanske inte behöver två likadana böcker eller vad det nu är. Då har jag ett förslag som kommer lösa det hela på allra bästa sätt. 

Stockholms Stadsmission jobbar i år tillsammans med UPS för att på lördag 9/1 samla in de julklappar du inte är intresserad av. Se nedan för information och VAR och NÄR. På det här sättet kommer någon annan bli själaglad för det som du inte behöver. Så pass bra initiativ UPS och Stockholms Stadsmission! Jag ska genast gå igenom om vi har något vi kan lämna in på lördag. 

JKÅV_flygblad-700x990

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *