Kalasflopp

  kalas-pa-tema-mini-hur-gor-man-miniprinsesstartor3

Tja, det här är inte årets kalas för Magda inte. Det är hennes tvåårskalas TEMA MINI. Ni får en repris på bilderna från det kalaset eftersom dagens kalas floppade totalt. Vi hade då mini-Mariekex, mini-kanelbullar, mini-prinsesstårtor och mini-muffins till min minitjej. 

kalas-pa-tema-mini-hur-gor-man-miniprinsesstartor1

Så lyckat!Vi skulle ha haft kalas TEMA HÄST ikväll för hennes dagiskompisar. Jag var hemma med henne igår, sista dagen för vattkopporna. Allt tip top, trodde jag, till midnatt. Då började Magda kräkas. Efter den första kräkningen tänkte jag att det kanske var en engångsgrej, men icke. Det fortsatte. Hennes pappa kom och hämtade henne tidigt i morse och vid 11 messade han att hon var vit i ansiktet och hade fortsatt kräkas. Så, bara att ställa in kalaset. Förstår inte ens var hon har blivit smittad. Hon har ju varit hemma i över en vecka från förskolan och ätit exakt samma saker som mig och Annie igår. Allt var förberett, hela lägenheten fylld med färgglada ballonger, en äppeltosca och annat bakat finns i kylen. 

kalas-pa-tema-mini-hur-gor-man-miniprinsesstartor0

Så jag kikar lite på gamla bilder från minikalaset. Så fint och roligt. Oj vad jag hade jobbat på att göra allt mini.  Nu ska Magda vila sig i form och nästa vecka är vi på banan igen och då blir det TEMA HÄST. Kommer bli kanon. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *