Inte så lätt att sluta med napp…

Magda

Ok, så jag skrev för någon vecka sedan att det gick bra med att sluta med napp för Magda. Well, jag tar tillbaka det lite då. Det kändes över förväntan dagen efter. Nu är det drygt en vecka sedan hon slutade med napp och hon har nog aldrig haft så många och starka utbrott som under den senaste veckan. Häromdagen var hon arg när hennes syster med kompis kallade henne Pippi när hon hade klätt ut sig som ovan. Hon har dessutom haft rätt mycket mardrömmar som hon egentligen aldrig haft tidigare. Jag har hört att det är rätt vanligt att de drömmer mardrömmar och sover oroligt i samband med att de slutar med napp. Hon har inte krävt nappen en enda gång men sörjer den helt klart. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *