Vi har testat Barnkassen från Mat.se

Mat.se laxbollar

Vi har nu testat Mat.se Barnkassen. Recepten var  långt över förväntan, faktiskt förstklassiga. Laxbollarna (som blev små laxbiffar istället) var barnen något otippat superförtjusta i. Till det var det potatismos och ekologiska ärtor och en kanongod gräddig sås med massa salladslök. Trodde barnen skulle vara skeptiska men de åt tills de själva sa att de hade matkoma från att ha ätit för mycket. Recepten är mycket välgjorda utan att ge avkall på finurlighet eller ingredienser för att fjäska för barnen. Mat.se är här en uppstickare att räkna med i matkassedjungeln inriktade på barn.  

Mat.se laxbollar med potatismos

Annie är rätt lätt i mat, hon testar det mesta. Magda däremot håller på och strular med det mesta. Men hon åt. Samma sak med Fina Annas pasta med kassler och äpple. Det var sannerligen en oemotståndlig kombo med äpple, kassler, lök, tomater mm. Mums! Även där tog barnen om flera gånger. Det blir stora omgångar med mat som, fast vi åt så vi storknade, lämnade mat för dagen därpå.  Kassen innehåller måltider för 5 dagar och det blir mycket mat, så det räcker gott och väl till lite matlådor. Den är med tanke på de välgjorda recepten en av de absolut bästa kassarna för barn. Vad gäller själva beställningsproceduren har de dock en bit kvar för att det ska bli lätt och smidigt att beställa. 

mat.se kassler med tomater äpple

Då jag beställde kassen passade jag även på att beställa ett paket glass från deras nätbutik. Mycket praktiskt. Nätsidan fungerar ok, lite komplicerad dock och inte helt igenom användarvänlig. Det var svårt att hitta barnkassen då jag skulle gå in och leta efter den. När jag skulle beställa den så var Rapskasslern slut och det fanns ingen annan kassler att ersätta den med, så jag fick handla den själv. Men i övrigt fungerade det bra på det stora hela. Jag fick bestämma när jag kunde ta emot leveransen och allt levererades smidigt till dörren. Stort plus för att flera varor var ekologiska som t ex ärtorna och äggen. 

Mat.se glasspinnar

Linda

En kommentar

  1. Hej Linda!
    Vilken fin blogg du har:)
    Tack för allt du delar med dig av och för superbra tips. Skall absolut testa Mat.se och jag håller med dig, det var inte helt enkelt att hitta de färdiga kassarna. Nu skall jag i alla fall testa deras kasse Lata dagar. Det låter som något som passar mig bra:)
    Trevlig sommar till dig och barnen! /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *