Juicigaste vegoburgaren

Lökringar-757x524

Quornburgare, det är verkligen grejen här hemma nu. Jag fick hem ett paket med Quorns burgare. I helgen testade vi dem och du ser resultatet här. Det bidde de juicigaste, mumsigaste burgarna med Castello Burger Cheddar som smälte så där oemotståndligt gott, en coleslaw spetsad med äpple, vildgurkor och de frasigaste lökringarna.

DSC_0231

Så fixar man snabbt och lätt till den lyxigaste och godaste middagen. Jag sa inte till barnen att det inte var köttburgare. Annie sa att dessa var så saftiga och så mycket bättre än de de fick förra helgen (Mcdonald’s). Ps. Vill ni ha recept på lökringar och coleslaw med äpple. Jepp, tänkte väl det. De kommer under dagen.

Linda

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *