Worst Case Scenario

Det är NU det. Som om det inte räckte med att jag har årets mest stressfyllda vecka med betygssättning, deadline imorgon.

Penicillin

Igår fick jag hämta Annie från skolan, helvissen. Hon har varit förkyld väldigt länge. Sedan fortsatte Magda med att hon hade ont i örat. Jag bönade och bad deras pappa att vara hemma idag. Vi har sagt att vi tar varannan dag hemma vid sjukdom, men nu har han varit hemma flera dagar förra veckan. Men det bara går inte att vara hemma nu för mig. Han tog dem till doktorn. Resultat: Annie rejäl halsfluss, penicillin och Magda öroninflammation, penicillin. Lyckat. Till det hela hör att vi ska åka på min systerdotters konfirmation i Småland i helgen.

DSC_0530

Hur som så såg det ut så har efter dagens doser av penicillin. Det börjar ljusna….hoppas jag. De var på mäkta gott humör vid sänggående och jag fortsatte berätta på vår saga om Trollet Filippa och Draken Bert. Idag introducerade jag tomten Pjotr också för att krydda till det lite. De skrattade så de kiknade när jag berättade om tomten Pjotr.

DSC_0522

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *