Veckomenyn och Acai Bowl

Lite påsk några dagar till? Jag har påsklov den här veckan, men ska gå in och jobba två dagar.

Veckomenyn

Jag har varit sjukskriven i en månad nu och såklart blir det då mindre lön så två extra dagar gör en del. Men jag är ledig med barnen två dagar och då ska vi hitta på något roligt. Har ni något tips här i Stockholm så blir jag jätteglad. Vill verkligen inte sitta hemma med dem. Både Annie och jag hade influensa veckan innan påsk och var hemma precis hela dagarna och sedan har jag ju knappt kunnat röra mig med foten, så nu är jag trött på att vara hemma och vill ut och se något, göra något roligt.

Vegetarisk kebab med kryddig bönsalsa och gräddfil

Lax med lime- och tellicherrypepparsås

Kyckling Marengo

Smarrigaste tacopajen

Har ni ännu inte testat en Acai Bowl så gör det. Nyttigare frukost finns inte och inte godare. Verkligen komma-i-högform- frukost!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *