Påskmiddag med Chevrepannacotta, sesammarinerad lax, ägg med citron mm..

Vi åt en så god påskmiddag, Vill ni se vad det blev?

DSC_0134

Som förrätt: Citronmarinerade ägg och Sesammarinerad Fröyalax. Så fräscht i smakerna, det här ska ni få recept på för det här kan man äta när som som förrätt eller på buffébordet.

DSC_0139

 

DSC_0126

Sedan lammracks marinerade i balsamvinäger mm. Till det en superlen Chevrepannacotta, strössel av torkade oliver och påskig sallad. Det ska ni också få recept på, mycket lyckat. Vill bara äta chevrepannacotta nu.

DSC_0159

DSC_0145

 

Perfekt vin till var Simposio. Gillar matiga sallader med avocado, mynta, mango, valnötter. oliver och en fruktig dressing till.

DSC_0148

Linda

2 kommentarer

  1. chevrepannacotta låter ju väldigt spännande! Har du något recept på det? Googlade men hittar inget… Mvh Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *