Inte en bra dag…

Måtte den här dagen bli en bra dag. Igår var inte en bra dag. Jag kände mig verkligen handikappad, miserabel och uttråkad.

DSC_0373

Mina springskor står där och bara lyser ut och spring och jag VILL. Jag har inte varit ute sedan i fredags morse och inte heller duschat. Doktorn sa att jag inte fick duscha på två veckor. Men igår fick jag bara nog. In i duschen och i de mest konstiga positioner försökte jag duscha. Trots att jag var överakrobatisk och hade lindat en handduk om vaden så rann lite vatten ner i bandaget om foten. Panikartat rev jag ut bomullsrondeller och stoppade ner för att få bort vattnet. Samtidigt så åkte duschstången ner i huvudet på mig, inklusive de tvättade kläder jag hängt på tork ovanpå duschstången. Rakt ner i huvudet, i duschen och i toalettstolen. Lyckat. Jag glömde säga att Magda under natten även passade på att kissa ner sängen två gånger, något som aldrig händer annars. Hon låg då inte i sin säng heller, utan i min. Haltande skulle jag ta mig runt och byta lakan, skrubba rent, torka, bädda om, lugna henne och somna om, bara för att vakna igen vid 3.30 av att det var sjöblött igen..trots att jag hade satt henne på toaletten vid första missödet. Vid 5.30 ska hon upp för dagen…

acai bowl

Så jag började dagen med en Acai Bowl för idag onsdag ska bli en bra dag!

Linda

2 kommentarer

  1. när du duschar så sätt en soppåse runt foten. Stäng till genom att linda någon form av tejp upptill så att det blir tätt ( jag använde maskeringstejp) Funkade kanonbra när jag opererade både handled och armbåge förra våren och gick med bandage i fyra veckor. Ett annat tips är att sitta på en pall i duschen, det är ju inte helt lätt att hålla balansen i ett vått utrymme. LYCKA TILL!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *